Even voorstellen

Ik ben Hetty Pilmeyer. Meer dan 30 jaar werk ik met veel plezier met kinderen. Dit heb ik 29 jaar gedaan als groepsleerkracht en intern begeleider op verschillende basisscholen in Eindhoven. In 2015 ben ik afgestudeerd als speltherapeut aan de post HBO opleiding op de Hogeschool Utrecht. Vanaf september 2016 ben ik werkzaam als speltherapeut tijdelijk op een basisschool en bij Lunetzorg en sinds 2017 heb ik mijn eigen praktijk voor speltherapie in Eindhoven.

Bij Humanitas ben ik actief geweest als vrijwilligster voor het project “Wie let er op de kleintjes”. Tijdens dit project werkte ik met kinderen waarvan één of beide ouders gedetineerd waren.

Ik heb gewerkt als vrijwilligster in het AZC in Tilburg voor o.a. Warchild, waar ik samen met andere vrijwilligers sport en spel aangeboden heb aan kinderen bijvoorbeeld uit oorlogsgebieden.

Sinds april 2107 heb ik mijn eigen praktijk voor speltherapie in Eindhoven.

Mijn therapie is cliënt-centered. Hierin staat het kind centraal en niet het probleem. Het doel is niet alleen het probleem op te lossen, maar vooral het kind te helpen groeien.

Om te reflecteren op mijn werk heb ik regelmatig contact met collega’s in de vorm van intervisie en supervisie. Jaarlijkse bij- en nascholing zorgen ervoor dat ik me blijf ontwikkelen op mijn vakgebied.

Ik ben getrouwd en moeder van twee volwassen dochters. Mijn jongste dochter is geboren met een fysieke beperking. Hierdoor is zij veelvuldig opgenomen en behandeld in verschillende ziekenhuizen. Ik heb ervaren wat dit kan doen met een kind, met de zus van en met de ouders. Een ander die u dan kan helpen kan een flinke steun in de rug betekenen.